MakerLAB udviklingsforløb
Foto: Roskilde Centralbibliotek
Roskilde, 18. september 2018

Vil du gerne bruge principperne fra makermetoden til at udvikle biblioteket? Vil du gerne skabe involverende og nyskabende faglige oplevelser for borgerne? Vil du gerne udfordres og udvikles i din faglighed, samtidig med at du arbejder handlingsorienteret? Vil du gerne udvikle på dine eksisterende makeraktiviteter?

Bibliotekernes Dilemmabane Folkemødet 2017
Foto: Roskilde Bibliotekerne
23. oktober 2017

Her kan du læse om erfaringerne med Bibliotekernes Demokratibane på Folkemødet 2017 og få inspiration til at skabe en Demokratibane på dit bibliotek.

Biblioteket som litterært makerspace – det’ for børn
Roskilde, 5. oktober 2016

Bliv klædt på til at udvikle, designe og at lede et makerspace, hvor fortællingen og et levende univers skaber værdi for byens små borgere – nemlig børnene.

Biblioteket som litterært makerspace
22. marts 2016

Vil du gerne prøve kræfter med et makerspace på biblioteket? Brug dit centralbibliotek til at få ideerne ud i rummet og brugerne med i processen, så I sammen kan skabe nye steder og oplevelser med litteratur.

Abonnér på RSS - makerspace