RBdigital
13. september 2018

Alle biblioteker med abonnement på RBdigital har også automatisk adgang til deres Ebøger og Lydbøger. De bliver dog ikke brugt nok.

RB digital
7. august 2018

Fra den 12. juni til den 12. juli kørte den nationale kampagne for RB Digital. Nu er det tid til at tjekke ERMSen om den har haft en effekt.

Filmstriben Se film på biblioteket
Foto: pr-foto
12. juni 2018

DBC har lanceret et nyt pr-produkt til Filmstriben.

Nye logo størrelser på ddb cms/ E-resursemodulet

I den kommende opdatering kommer der et helt nyt billedformat i det nye E-resursemodul. Aspect ratio er 4:3 hvilket svarer til 800:600.

Billedfilerne ligger nu i en mappe på google drev hvor de forhåbentlig lettere kan hentes: https://drive.google.com/drive/folders/1B4Un6YTYmTf6UStPh1Ml0ztzyOors5J6?usp=sharing

De ligger i webformat og er så vidt muligt 800x600. Hvor det ikke har været muligt at finde så store filer er de redigeret så formatet passer.

Bogmærker til Ereolen, Ereolen Global og Ereolen GO

Rosa Andersens billede

Københavns Biblioteker har lavet nye bogmærker til de 3 udgaver af Ereolen som henviser til de digitale udgaver.
Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte Torbjørn Porsmose Rokamp E50N@kff.kk.dk

Ereolen bogmærke

• Biblioteksproduceret materiale
Middelfart, 28. januar 2016

Temadagen er aflyst pga. for få tilmeldinger.

Bibtogo - En temadag om offensive kampagner i byrummet og guerilla marketing på farten

Abonnér på RSS - markedsføring