Foto: colourbox.com
Hellerup, 27. september 2018

Hvordan ser de unges digitale vaner ud? Hvad er de optaget af, og hvad orienterer de sig imod i det digitale landskab? Og kan de overhovedet finde vej i de digitale selvbetjeningsløsninger, det offentlige Danmark stiller til rådighed?

Foto: Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne
24. juni 2016

Invitation til temadag: Onsdag den 21. september 2016 kl. 9.00-15.00 på Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne.

Filmseminar for bibliotekarer 2016
Foto: Det Danske Filminstitut
3. juni 2016

Nu kan du tilmelde dig Det Danske Filminstituts filmseminar for bibliotekarer. Det finder sted i Odense 30.-31. august 2016.

Hellerup, 11. januar 2011

Enkelte forfatterskaber slår alle slår alle rekorder på bestsellerlisterne. Samtidig læses flere af bøgerne på tværs af de aldersgrupper vi traditionelt opdeler biblioteksbrugere i.

Om formiddagen ser vi på genren Paranormal Romance både i forhold til børne- og voksenlæsere. Hvordan defineres genren og hvor kommer den fra historisk set? Hvorfor ser vi den store efterspørgsel i dag? v/ lektor Rikke Schubart Hvad kan du læse når du er 14 og færdig med Twilight - og hvad kan du læse når du er 34 og færdig med Twilight? Hvad kan vi se frem til indenfor genren?

Abonnér på RSS - medborgerskab