Roskilde, 7. december 2010

NB!!! Tilmelding skal ske via roskildebib.dk/cb

Til Erfagruppens deltagere

Roskilde, 7. september 2010

NB: Tilmelding foregår ikke via denne side. Gå i stedet til www.roskildebib.dk/kurser

Del dine egne erfaringer, få inspiration med hjem og vær med til at etablere et netværk der kan bruges til noget også i dit daglige arbejde. Vi håber at rigtigt mange underviserkollegaer fra alle kanter af regionen vil møde op til dette stiftende møde og være med til at definere gruppens fremtidige form, indhold og muligheder.

15. september 2010

Temadag på Bornholm
Onsdag den 15.september 2010

16. december 2010

Information følger

Vordingborg, 14. juni 2010

Bemærk mødetidspunktet!

Tilmelding sker via CB-hjemmesiden, af hensyn tiltraktementet og antal mødedeltagere. Der serveres kaffe ved ankomst samt en let frokost ca. kl.12.00.

Dagsorden:

1. Chipsløsninger

Greve, 19. august 2010

Næste møde afholdes i Greve.

Foreløbig dagsorden kan ses under gruppens dokumenter..Forslag modtages

Susanne Kierkegaard, susannek@roskilde.dk

Roskilde, 1. juni 2010

Roskilde Centralbibliotek ønsker at fremme debatten om projektkultur versus udviklingsmetoder, herunder sikre den faglige sparring om procesfacilitering og andre læringsplatforme, der er med til at bringe en refleksiv og innovativ tankegang ind i vores arbejde med biblioteket.

Det handler om "driftig udvikling" og ERFA-netværk for projektledere, facilitatorer og innovatører er derfor tænkt som en konkret erfaringsudveksling med fokus på - så at sige - de næste projekter frem for de netop afsluttede.

Roskilde, 8. juni 2010

Oplæg om projektet Licenser til masserne, indlæg om de enkelte biblioetekers brug af e-resurser og snakker erfaringer med Literature Ressource Center.

Dagsorden

Mindre ændringer i dagsordenen kan forekomme

9.30-10.00
Morgenkaffe m. brød