1. marts 2019

I februar måned er der sat endeligt punktum for en større undersøgelse af borgernes tilgang til musikken og af deres holdning til etablering af en ny biblioteksbaseret
musiktjeneste

Hellerup, 14. maj 2019

Pianist og P2-vært Mathias Hammer stiller skarpt på trends og tendenser inden for den klassiske musik.
Hvilke komponister og stilarter er tidens foretrukne? Hvilke musikere og dirigenter er indspilningsaktuelle med lytteværdige optagelser?

3. december 2018

Den omfattende analyse af musikområdet af analysebureauet Moos-Bjerre A/S giver indikationer om interessante resultater

24. oktober 2018

Kære alle

I får lige en opdatering fra styre- og referencegruppen vedr. analyseprojektet "Undersøgelse af muligheder for en digital musikformidlingstjeneste i bibliotekerne".

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 11. september 2017

Pianist og P2-vært Mathias Hammer åbner ved dette kursus døren til operaens verden på vid gab. Hvad er opera? Hvordan har genren udviklet sig? Og hvorfor skal handlingen i en opera være så kompliceret?

Vejle, 19. juni 2017

Drevet af den digitale udvikling har musikforbrugernes behov og præferencer ændret sig radikalt over de senere år.

Roskilde, 21. juni 2017

Vejle, 22. maj 2017

Musikområdet er kommet i fornyet fokus på de danske folkebiblioteker. Den teknologiske udvikling har grundlæggende forandret måden musik distribueres på i dag, hvilket også har udfordret måden vi laver musikbiblioteker på.

Hellerup, 24. maj 2017

Foto: colourbox.com
Hellerup, 6. juni 2017

I foråret 2016 kiggede vi på den klassiske musik. I efteråret kiggede vi på jazzen. Og til begge temaer stillede vi spørgsmålet: hvad sker der?

Nu stiller vi samme spørgsmål til rocken og poppen!

Abonnér på RSS - Musik