Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
3. december 2018

Den omfattende analyse af musikområdet af analysebureauet Moos-Bjerre A/S giver indikationer om interessante resultater

Foto: Odense Biblioteker og Borgerservice
24. oktober 2018

Kære alle

I får lige en opdatering fra styre- og referencegruppen vedr. analyseprojektet "Undersøgelse af muligheder for en digital musikformidlingstjeneste i bibliotekerne".

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 11. september 2017

Pianist og P2-vært Mathias Hammer åbner ved dette kursus døren til operaens verden på vid gab. Hvad er opera? Hvordan har genren udviklet sig? Og hvorfor skal handlingen i en opera være så kompliceret?

Vejle, 19. juni 2017

Drevet af den digitale udvikling har musikforbrugernes behov og præferencer ændret sig radikalt over de senere år.

Roskilde, 21. juni 2017

Vejle, 22. maj 2017

Musikområdet er kommet i fornyet fokus på de danske folkebiblioteker. Den teknologiske udvikling har grundlæggende forandret måden musik distribueres på i dag, hvilket også har udfordret måden vi laver musikbiblioteker på.

Hellerup, 24. maj 2017

Foto: colourbox.com
Hellerup, 6. juni 2017

I foråret 2016 kiggede vi på den klassiske musik. I efteråret kiggede vi på jazzen. Og til begge temaer stillede vi spørgsmålet: hvad sker der?

Nu stiller vi samme spørgsmål til rocken og poppen!

Foto: colourbox.com
Hellerup, 29. august 2016

”Jazzen er død!” sagde Svend Asmussen i 1943. Men det er den ikke, og det er Svend Asmussen ej heller; de har begge rundet 100 år og lever i bedste velgående. På dette kursus tager vi pulsen på jazzen: den er stadig swingende og ikke ved at falde ned lige foreløbigt!

27. januar 2016

…og for at nå dertil, måtte vi forlade biblioteksverdenen.

Abonnér på RSS - Musik