Foto: Colourbox.com
Hellerup, 11. september 2017

Pianist og P2-vært Mathias Hammer åbner ved dette kursus døren til operaens verden på vid gab. Hvad er opera? Hvordan har genren udviklet sig? Og hvorfor skal handlingen i en opera være så kompliceret?

Vejle, 19. juni 2017

Drevet af den digitale udvikling har musikforbrugernes behov og præferencer ændret sig radikalt over de senere år.

Roskilde, 21. juni 2017

Vejle, 22. maj 2017

Musikområdet er kommet i fornyet fokus på de danske folkebiblioteker. Den teknologiske udvikling har grundlæggende forandret måden musik distribueres på i dag, hvilket også har udfordret måden vi laver musikbiblioteker på.

Hellerup, 24. maj 2017

Med på en lytter – Udvidet musikformidling via lytteklubstanken
Foto: Roskilde Bibliotekerne
6. marts 2017

Erfaringer og guidelines fra projekt Udvidet musikformidling via lytteklubstanken er nu tilgængelige i den vedhæftede publikation. Få inspiration til komme i gang med at skabe klubber eller idéer til at udvikle eksisterende koncepter.

Abonnér på RSS - musikformidling