Roskilde CB: DDB CMS for praktikere
Vordingborg, 12. juni 2019

Kampagnemodul og sektioner

12. juni mødes vi til arbejdsmøde i netværket. På det seneste møde afprøvede vi de nye sektioner på Greve Biblioteks hjemmeside. Netop den dag virkede sektioner ikke, tilsyneladende på grund af performanceproblemer. På dette møde arbejder vi igen med sektioner. Tag computer med.

Næstved, 19. juni 2019

Vi får besøg af chefkonsulent Lotte Tangbæk ved Institut for ledelse og forvaltning på Metropol. Lotte vil fortælle om, hvordan vi kan bruge virkningsevaluering til at undersøge, hvad brugerne reelt får ud af bibliotekernes forskellige tilbud.

Roskilde CB: DDB CMS for praktikere
Greve, 5. april 2019

Kampagnemodul, sektioner og BPI

5. april mødes vi til arbejdsmøde i netværket. Den nye release af DDB-CMS med sektioner m.m. er kommet. Tag computer med så vi kan afprøve nogle af de nye funktionaliteter.

Nykøbing Sjælland, 2. april 2019

Vi skal hører om, hvordan en festival kan anvendes som inspiration ifm. brugerinvolvering. Her vil Ph.d. Paya Hauch Fenger, KADK, holde et oplæg og lave øvelser med udgangspunkt i sin Ph.d. '"Festivalen som prototype". Vi forsætter også med "Kompetencefangst", hvor en heldig netværksdeltager får mulighed for at få input til en aktuel udfordring.

Roskilde, 14. december 2018

Vi skal hører om, hvordan man kan gribe facilitering an og på den måde styrke samarbejdsrelationerne. Derudover testes et nyt indslag: "Kompetencefangst", hvor en heldig netværksdeltager kan få input til deres aktuelle udfordringer.

MakerLAB udviklingsforløb
Foto: Roskilde Centralbibliotek
Roskilde, 18. september 2018

Vil du gerne bruge principperne fra makermetoden til at udvikle biblioteket? Vil du gerne skabe involverende og nyskabende faglige oplevelser for borgerne? Vil du gerne udfordres og udvikles i din faglighed, samtidig med at du arbejder handlingsorienteret? Vil du gerne udvikle på dine eksisterende makeraktiviteter?

Roskilde, 21. september 2018

Vi skal høre om, hvordan brugerne involveres ved design thinking metoden og hvad der reelt kommer ud af en design thinking proces. Kom og få konkret viden om metoden og fif til, hvordan du kan bruge design thinking på dit bibliotek. Vi skal også høre tips til, hvordan man kan få finansieret nye projekter

Abonnér på RSS - Netværk