Roskilde, 14. december 2018

Vi skal hører om, hvordan man kan gribe facilitering an og på den måde styrke samarbejdsrelationerne. Derudover testes et nyt indslag: "Kompetencefangst", hvor en heldig netværksdeltager kan få input til deres aktuelle udfordringer.

MakerLAB udviklingsforløb
Foto: Roskilde Centralbibliotek
Roskilde, 18. september 2018

Vil du gerne bruge principperne fra makermetoden til at udvikle biblioteket? Vil du gerne skabe involverende og nyskabende faglige oplevelser for borgerne? Vil du gerne udfordres og udvikles i din faglighed, samtidig med at du arbejder handlingsorienteret? Vil du gerne udvikle på dine eksisterende makeraktiviteter?

Roskilde, 21. september 2018

Vi skal høre om, hvordan brugerne involveres ved design thinking metoden og hvad der reelt kommer ud af en design thinking proces. Kom og få konkret viden om metoden og fif til, hvordan du kan bruge design thinking på dit bibliotek. Vi skal også høre tips til, hvordan man kan få finansieret nye projekter

9. maj 2018

Den danske folkebiblioteksverden er under hastig forandring. Digitalisering præger udviklingen, brugernes forventninger ændres, og det samme gør bibliotekets egen rolle i fremtidens samfund.

Næstved, 13. juni 2018

Denne gang skal vi øve os i - og videndele om - facilitering, statistik og fundraising i BOK netværket. Du får selvfølgelig gode fif og konkrete værktøjer med dig hjem.

Roskilde CB: DDB CMS for praktikere
Roskilde, 19. april 2018

En netværksdag med fokus på bibliotekernes nye app og nye releases af DDB-CMS.

Roskilde CB: DDB CMS for praktikere
Roskilde, 24. november 2017

Hvad kan den nyeste udvikling af DDB-CMS bruges til? Vi mødes til en dag med fokus på de nyeste releases.

Nysgerrig Fyn er arrangementssamarbejde, hvor de fynske biblioteker deler viden om og ideer.

Denne gruppe er for alle fynske biblioteksansatte og andre interesserede, som vil komme med input til samarbejdsprojekter, indsatser og lignende mellem de fynske biblioteker.

Abonnér på RSS - Netværk