Nyt SHERPA-nyhedsbrev: Åbenhed baner nye veje

Så er tredje udgave af Projekt SHERPAs nyhedsbrev udkommet. I denne udgave sætter vi fokus på partnersøgning: Hvordan får man hul i gennem til de gode kontakter og hvordan vælger man de rigtige partnere?

Vi har talt med projektledere fra tre danske biblioteker, som fortæller om interesse, åbenhed og engagement fra deres internationale partnere.

Du finder nyhedsbrevet her

God fornøjelse!

De nordiske muligheder

Hvis du ikke allerede har modtaget det 2. nyhedsbrev fra Projekt SHERPA, så er der god grund til at læse med her.

I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på de muligheder, som er helt tæt på: Nemlig de nordiske støtte-muligheder, som bibliotekerne kan søge. Der er mange gode grunde til at forsøge sig med med nordiske puljer - de er ikke så svært tilgængelige, og så har vi meget til fælles med vores nordiske naboer.

Du finder nyhedsbrevet her

PROJEKTERFARINGER EFTERLYSES!

Hos Odense og Roskilde Bibliotekerne efterlyser vi jeres erfaringer med internationale projektansøgninger – dem, som gav pote og i lige så høj grad dem, som fik et nej.

Vi vil gerne vide stort som småt: Hvordan arbejdede I med ansøgningerne? Hvor lang tid tog det? Og hvor mange var I om det? Hvad gjorde udslaget i, at I fik tilsagn om støtte? Og hvis det blev et nej eller I aldrig fik sendt ansøgningen afsted, hvad lå så måske til grund for dette?

19. maj 2016

Vil du med på internationale opdagelsesrejser? Så er Projekt Sherpa måske dit biblioteks billet til kompetenceudvikling og international projektstøtte.

Abonnér på RSS - Nordiske puljer