Hellerup, 27. februar 2019

Er du nyansat på et af Region Hovedstadens biblioteker og har du brug for indblik i, hvad det vil sige at arbejde på et bibliotek og få viden om, hvad et centralbibliotek er? Så kom og få inspiration på denne introdag.

Hellerup, 6. februar 2018

Er du nyansat på et af Region Hovedstadens biblioteker, og har du brug for indblik i, hvad det vil sige at arbejde på et bibliotek og få viden om, hvad et centralbibliotek er? Så kom og få inspiration på denne introdag.

Hellerup, 26. januar 2017

Hellerup, 7. februar 2017

Hvad skal man som nyansat vide, når man begynder at arbejde på et folkebibliotek?

Dette kursus sætter fokus på helt praktiske tematikker som fx:

Hellerup, 26. januar 2016

Er du nyansat på et af Region Hovedstadens biblioteker, og har du brug for indblik i, hvad det vil sige at arbejde på et bibliotek, så kom og få inspiration på Centralbibliotekets nye 2 dags introforløb.

Abonnér på RSS - Nyansatte