Dette netværk er sat i bero. Har Du spørgsmål eller ønsker om, at netværket skal genoptages

Vejle, 3. oktober 2013

Markedsføringsmesse - Få viden og bliv inspireret.

Hvordan får vi udbredt kendskabet til bibliotekernes digitale tilbud sådan, at vi får flere brugere på netmedierne?

Jordrup, 29. maj 2013

Bibliotekerne kan meget mere end borgerne opdager og oplever. Vi har meget mere på hylderne - men har måske lidt svært ved at få det ud over skranken.

Herning, 27. marts 2012
Aalborg, 29. november 2011

En temadag om branding, musik som markedsføringsinstrument og formidling i det åbne bibliotek.

Nu sætter vi lyd på biblioteket! På den afsluttende temadag for projektet ”Hvordan lyder biblioteket?” præsenteres bibliotekernes nye lydidentitet og lydmanual. En lydidentitet, der med få justeringer kan blive et ”hørbart” brand for bibliotekerne på landsplan og bruges i formidlings- og markedsføringssammenhænge.

PROGRAM:

9.30-10
Kaffe og brød

10-10.15

Billund, 21. september 2011

Kan du bryde isen?
Sælge sand i Sahara?
Eller har du brug for ny bagage i dialogen med borgerne?

Nu har du muligheden for gratis salgstræning! Deltag i kurset ” Klar til afgang! (salgstræning i Billund Lufthavn)” og bliv samtidig bedre til at markedsføre bibliotekets net-tjenester!

Abonnér på RSS - oplevelser