2. september 2016

Nota inviterer til konferencen Alle kan læse - Brobygning d. 2. november 2016 kl. 9:00 – 16:00 på Middelfart Bibliotek:

Roskilde, 24. maj 2012

Dagsorden

Brush-up på lovstof:  lovens gang, love -gældende og gamle, domme, juraport m.m. v/ Lis Pedersen

Videndeling omkring ereolen, netlydbøger, filmstriben, bibzoom. Dels en snak og ideer til løsninger om de tekniske problemer vi præsenteret for, dels en snak om brugergrænsefladerne på de forskellige tjenester. Tag meget gerne eksempler med, både på løste og uløste problemer.

Aabenraa, 17. november 2011

Vejle Bibliotekerne inviterer til ”Musik Netværksmøde” den 17. november på Aabenraa Bibliotek, kl. 9.30-14.00

Der er lagt op til en dag med klassisk musik som omdrejningspunkt.
Der vil være et oplæg fra orkesterchefen for Sønderjyllands Symfoniorkester, Claus Skjold Larsen omkring strømninger indenfor den klassiske musik og tidens trends.

Vi ser på nyindretningen af Aabenraa Bibliotek og diskuterer indretning og formidling af klassisk musik på bibliotekerne. Herunder de første erfaringer med P2 lytteklubber.

Odense C, 24. november 2010

Odense C, 27. januar 2011

Netværket byder velkommen til Charlotte Munksgaard, der er chefkonsulent i KL og til daglig  arbejder i Centret for Borgerservice og It-politik.

Charlotte Munksgaard benytter workshopsformen for at fremme debatten.

Der vil være mulighed for at invitere personale eller nøglepersoner med til mødet, 2 fra hhv. bibliotek og borgerservice, hvis det ønskes.

Kolding, 27. oktober 2010

Temamøde om ordblindhed/læsevanskeligheder