10. juni 2016

eReolen Global lanceres i en ny og udvidet udgave fra 13.06.16 eReolen Global har det seneste år kørt som en test for at finde ud af, om der er interesse for tilbuddet i Danmark.

København C, 23. september 2013
Hellerup, 6. oktober 2011

Samarbejdet mellem folke- og skolebiblioteker er under stadig udvikling, og det må forventes at få endnu større betydning i en fælles bestræbelse på at styrke børns læseevne samt børnenes kvalifikationer i at tilegne sig, vurdere og anvende trykte og digitale kilder.

På dagen vil der blive sat fokus på såvel de overordnede vilkår for samarbejdet ligesom der vil være gode konkrete eksempler på nye og gamle samarbejder. Det kan være i form af integrerede biblioteker, læsekampagner, biblioteksorientering, it-færdigheder og helt nye samarbejder.

Hellerup, 13. april 2011

Denne workshop er en del af projektet 'Temabåret markedsføringssamarbejde'.
På workshoppen skal der, på baggrund af temadagen d. 11. april, arbejdes videre med, hvad der konkret skal finde sted i uge 47 for at sætte bibliotekerne på landkortet.

Helsingør, 11. april 2011

Denne temadag er en del af projektet 'Temabåret markedsføringssamarbejde'.

Hellerup, 16. november 2010

Temadagen bød på teoretiske og praktiske oplæg, og der var debatter bl.a. med udgangspunkt i spørgsmålene:

• Hvilke muligheder og udfordringer er der, når bibliotekerne vælger at møde brugerne med én serviceplatform?
  • Hvilke overvejelser ligger bag?
  • Hvordan gribes opgaven an?
  • Hvordan skabe samarbejdet internt i organisationen?
  • Hvordan modtages det af brugerne?

Abonnér på RSS - overbygningslicens