Nyt SHERPA-nyhedsbrev: Åbenhed baner nye veje

Så er tredje udgave af Projekt SHERPAs nyhedsbrev udkommet. I denne udgave sætter vi fokus på partnersøgning: Hvordan får man hul i gennem til de gode kontakter og hvordan vælger man de rigtige partnere?

Vi har talt med projektledere fra tre danske biblioteker, som fortæller om interesse, åbenhed og engagement fra deres internationale partnere.

Du finder nyhedsbrevet her

God fornøjelse!

Odense C, 27. maj 2014

Nationalt netværk for litteraturformidlere inviterer alle interesserede til en dag i litteraturens tegn, hvor du bl.a. kan høre Karen Klitgaard Poulsen, lektor ved Aarhus Universitet, fortælle om emnet "Mænd og skønlitteratur".

Roskilde, 13. juni 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og for formidlingen af skønlitteratur på mit bibliotek?

Roskilde, 13. juni 2013

Danskernes Digitale Bibliotek bliver en fælles digital formidling til danskerne og biblioteket vil ud over fysiske materialer kunne tilbyde digitale medier som film, spil, musik og litteratur.

Herning, 27. januar 2011

To erfarne bogfolk Jannik Lunn, Journalist på BogMarkedet og Kåre V. Poulsen, Redaktør i DR Kultur står denne dag for at give et overblik over bogsæsonen 2010.

Der bliver præsenteret 100 - 120 titler udkommet i 2010 indenfor genrerne:

• Dansk skønlitteratur
  • Udenlandsk skønlitteratur
  • Kriminalromaner
  • Biografier
  • Udvalgte fagbøger

Der fortælles om tendenser og temaer i årets produktion og de enkelte titler ses i sammenhæng med det øvrige forfatterskab.

Tilmelding sker fra denne side. Log ind og tryk på Tilmeld

Abonnér på RSS - Partnersøgning