Foto: Roskilde Bibliotekerne
Solrød Strand, 10. april 2019

Op på ølkassen – fremstå som en professionel taler foran et publikum.

Kurset er til dig, som har behov for at blive lidt skarpere, når du formidler til bibliotekets brugere i forbindelse med f.eks. undervisning, booktalks og andre arrangementer i biblioteket. Slip nervøsiteten og kom frem med budskabet, når du skal holde oplæg og præsentere over for kolleager og samarbejdspartnere.

Roskilde, 3. maj 2016

PREZI BASIC er et kursus for dig, der er vant til at formidle via oplæg, undervisning, processer eller præsentationer. Du har en funktion, hvor det at formidle er en vigtig del af dit arbejde.

Hellerup, 24. maj 2016

Horsens, 17. februar 2015

Projekt "Ung og digital borger" inviterer til temadag d. 17. februar 2015 i Horsens, hvor projektets erfaringer bliver præsenteret og perspektiveret.

6. oktober 2014

Kom med Netværket UBS til Valby Kulturhus og hør bl.a. Signe Jarvad og Rasmus Fangel Vestergaard fortælle om Copenhagen Fablab og arbejdet med at få unge til at prøve kræfter med kreativ innovation.

Aarhus C, 4. oktober 2011

Denne læringsdag sætter fokus på, hvordan VI [biblioteker, boligsociale og frivillige, sociale organisationer organisationer, klubber, m.m.] kan involvere unge via partnerskaber på tværs.

København S., 25. august 2011

Temadag for biblioteksansatte i København/ Region Hovedstaden

Undervisere:

• DPU, lektor, ph.d Ulla Højmark Jensen
  • Lisbeth Galtung, cand.pæd. i pædagogisk antropologi og projektmedarbejder ÅKB
  • UU-vejledere fra København
Indhold

Denne temadag sætter fokus på unge, der på den ene eller anden måde har svært ved at komme i gang med en ungdomsuddannelse: Hvem er de? Hvad har de gang i? Hvordan kommunikerer man med dem? Hvad er deres behov?

Herning, 31. august 2011

Abonnér på RSS - Præsentationsværktøjer