aalborg, 21. maj 2019

Måske kender du dette scenarie?

Du har et godt kendskab til Pressreader og du har styr på, hvordan man bruger tjenesten, men du glemmer simpelthen at “sælge” tjenesten, når du står overfor borgerne i formidlingssituationer på dit bibliotek.

I dette webinar giver vi dig ny motivation til at formidle Pressreader.

1. september 2017

Så blev det september, og vi er kommet ind i efterårsmånederne, hvor der er tid til indendørs aktiviteter.

15. december 2016
I 2017 får alle folkebiblioteker tre overbygningslicenser betalt af CB'erne. Det drejer sig om Zinio (her betaler CB'erne for platformen, og I betaler for selve indholdet), PressReader og så eReolen Global som I kender i forvejen.

PressReader-kampagne fra Roskilde Bibliotekerne

Roskilde, 11. marts 2015

Dagsorden til NAM-møde 11. marts på Roskilde Bibliotek

Vejle, 30. oktober 2014

Dagsorden for netværksmøde på Vejle Centralbibliotek

1 .Velkomst

6. oktober 2014

Kom med Netværket UBS til Valby Kulturhus og hør bl.a. Signe Jarvad og Rasmus Fangel Vestergaard fortælle om Copenhagen Fablab og arbejdet med at få unge til at prøve kræfter med kreativ innovation.

Roskilde, 8. oktober 2014

Dagsorden og tilmelding her