Herning, 5. oktober 2016

Prezi er et værktøj på linje med powerpoint, men med andre muligheder og faciliteter. Prezi ligger online  og dermed også nemt tilgængeligt ved præsentationer ude af huset.

Roskilde, 3. maj 2016

PREZI BASIC er et kursus for dig, der er vant til at formidle via oplæg, undervisning, processer eller præsentationer. Du har en funktion, hvor det at formidle er en vigtig del af dit arbejde.

Hellerup, 24. maj 2016

Hellerup, 24. november 2010

- få konkrete værktøjer og metoder med hjem

Kurset er en gentagelse af sidste års kursus med samme titel.

Beskrivelse/indhold:
På dette 2 dages værktøjskursus får du undervisning i projektarbejdsformen og mulighed for at afprøve projektværktøjer og -metoder i virkelighedsnære bibliotekscases.

Kurset klæder dig på til at arbejde projektorienteret i det daglige og giver dig input til styring af længerevarende projektforløb på biblioteket.

1. juli 2010

Integration med Limboland
Et unikt integrationsprojekt, hvor en gruppe unge går til filmen, tager på dialigrejse gennem Danmark og får en uddannelse

Workshops, en spillefilm, en dialogrejse, en mentoruddannelse og et forskningsprojekt udgør det projekt, som filmselskabet Zentropa har invitereret bibliotekerne med i.

Få besøg af Limbo-karavanen

Abonnér på RSS - Prezi