A Million Stories
Foto: A Million Stories
17. maj 2018

Kom med til lanceringen af det digitale bibliotek A Million Stories, som er en samling af mere end 600 personlige beretninger fra mennesker, der er flygtet til Danmark, Sverige, Tyskland og Grækenland.

Projekt Synergi mellem bibliotek og borgerservice
Foto: Roskilde Bibliotekerne
16. marts 2018

Her kan du læse om projekt synergi mellem bibliotek og borgerservice og få inspiration til dit bibliotek.

Aalborg, 25. april 2017

Projektarbejde er spændende, udfordrende og ofte et krydderi på den almindelige hverdag ’i driften’.
Og det ikke så svært, at blive en aktiv medspiller enten som deltager eller projektansvarlig.

19. maj 2016

Vil du med på internationale opdagelsesrejser? Så er Projekt Sherpa måske dit biblioteks billet til kompetenceudvikling og international projektstøtte.

Odense C, 9. april 2014

Mange nye udbydere og websystemer er kommet til i den seneste tid derfor genstarter vi nu TING-redaktørnetværket og indbyder til

Vejle, 30. maj 2012

En temadag med fokus på et biblioteks daglige drift af en D!ng-hjemmeside, hvordan samarbejdet omkring TING fungerer, samt den snarlige overgang til version 2 af D!ng. Bibliotekerne indtræder i ding-samarbejdet med hver deres forudsætninger - dagen her med til at kaste lys over, hvordan vi alle kan bidrage på flere niveauer.

PROGRAM:

Vejle, 15. september 2011

Kurset henvender sig til administratorer af en D!NG-hjemmeside. En administrator har fuld adgang til alle indstillinger i D!ng og har at gøre med alt fra styring af brugere og tilladelser, installation og opsætning af ekstra funktionalitet på sitet, kontakt med leverandører, evt. fejlfinding på hjemmesiden m.m.

Det forudsættes at deltagerne har fuld adgang til en fungerende D!ng-hjemmeside. Til første del af kurset behøves filadgang til hjemmesiden. Kursus-PC’erne vil på dagen være udstyret med et FTP-program samt Firefox-browseren med de relevante udvidelser.

Vejle, 14. september 2011

Kurset henvender sig til de, der ønsker at tilpasse D!ng’s standard-design eller udskifte det med helt deres eget. Det forudsættes et grundlæggende kendskab til HTML og CSS – herudover er en smule kendskab til PHP er en fordel, men ikke et krav.

Vejle, 14. september 2011

Kurset henvender sig til forfattere af indhold samt redaktører på en D!ng-hjemmeside. Der kræves ingen forudsætninger, men erfaring med udgivelse på hjemmeside er en fordel. Der henvises til HTML og javascript undervejs, men kun på et overordnet niveau af forklaringsmæssige hensyn – redigering i D!ng er en WYSIWYG-oplevelse.

Kurset dækker flg. emner:

Hellerup, 14. juni 2011

Workshop hvor deltagerne for mulighed for at skærpe anvendelsen af facebook som en del af bibliotekets profil.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig?
Hvad virker og hvad virker ikke?
Hvordan får man ført ovevejelserne ud i livet?
Hvad skal man gøre når man først er en del af facebook eller andre sociale netværk?

Workshoppen vil være en blanding af oplæg og øvelser og formiddagen styres igennem af webredaktør Daniel Ackey og Facebook-redaktør Signe Langtved Pallisgård fra Gentofte Bibliotekerne.

Abonnér på RSS - Projekt