Aalborg, 25. april 2017

Projektarbejde er spændende, udfordrende og ofte et krydderi på den almindelige hverdag ’i driften’.
Og det ikke så svært, at blive en aktiv medspiller enten som deltager eller projektansvarlig.

Hellerup, 24. maj 2012

Tablet computere (og især iPads) vinder mere og mere frem – derfor er det oplagt at inddrage dem på biblioteket – som oplevelsesværktøjer og til at understøtte formidlingen i det fysiske bibliotek. Dette kan gøres både via elektroniske resurser og apps.

Vi vil også se på hvordan iPads kan bruges til borgerinddragelse.

Undervejs kigger vi på:

• Opsætning og synkronisering af iPads

• Sikkerhed og udlån af iPads

• Vedligeholdelse af iPads

Der vil være mulighed for at afprøve iPads på kurset.

Hellerup, 10. maj 2012

Vi vil også se på hvordan iPads kan bruges til borgerinddragelse.

Undervejs kigger vi på:

Opsætning og synkronisering af iPads

Sikkerhed og udlån af iPads

Abonnér på RSS - projektdeltager