Foto: Colourbox.com
Hellerup, 23. oktober 2019

God projektledelse afhænger både af almen praksis og faglige specialkompetencer.

Aalborg, 25. april 2017

Projektarbejde er spændende, udfordrende og ofte et krydderi på den almindelige hverdag ’i driften’.
Og det ikke så svært, at blive en aktiv medspiller enten som deltager eller projektansvarlig.

Roskilde Centralbibliotek Hvad er din indsats værd? - introduktion til dokumentations- og evalueringsmetodeværktøjet BibDok
16. marts 2016

På kurset Hvad er din indsats værd? kan du blive klogere på, hvordan man kan dokumentere den værdi, bibliotekets tilbud har for brugerne.

Aarhus C, 11. april 2016

Et fem dages kursusforløb med grundlæggende værktøjer i projektledelse.

Herning, 11. december 2015

At være styregruppemedlem i både små og store udviklingsprojekter er en praksis som ledere ofte forventes at kunne håndtere.

Hellerup, 29. september 2015

Dagen har til formål at tilbyde sparring på udviklingsprojekter, projektdilemmaer og ansøgningsskrivning.
Gentofte Centralbiblioteks konsulenter vil på dagen tilbyde projekt- og metodesparring. Deltagerne medbringer lokale projekter eller ansøgninger, som de ønsker sparring på.

Odense C, 2. marts 2010

Ebogslæsere ved bibliotekar Søren Brodersen og eBogslæsergruppen