Aalborg, 25. april 2017

Projektarbejde er spændende, udfordrende og ofte et krydderi på den almindelige hverdag ’i driften’.
Og det ikke så svært, at blive en aktiv medspiller enten som deltager eller projektansvarlig.

Hellerup, 12. april 2016

På dette kursus får du værktøjer og inspiration til at arbejde mere projektorienteret med dagligdagens opgaver.
Projektarbejdsformen trækker en masse gode konkrete værktøjer med sig, som kan bruges, både når man arbejder med udviklingsopgaver, men bestemt også i det daglige arbejde.

Roskilde, 1. november 2013

Vi må desværre AFLYSE pga sygdom.
Vi finder et nyt tidspunkt i januar med det samme tema og vender tilbage her på centralbibliotek.dk :-)

Roskilde Bibliotekerne ønsker at fremme diskussionen om ”den gode litteratur"

Greve, 6. november 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og for formidlingen af faglitteratur på mit bibliotek?

Roskilde, 26. september 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og den daglige praksis i børnebiblioteket?

Roskilde, 13. juni 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og for formidlingen af skønlitteratur på mit bibliotek?

Greve, 7. maj 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og den daglige praksis i musikbiblioteket?

Greve, 6. november 2013

Danskernes Digitale Bibliotek bliver en fælles digital formidling til danskerne og biblioteket vil ud over fysiske materialer kunne tilbyde digitale medier som film, spil, musik og litteratur.

Roskilde, 26. september 2013

Roskilde, 13. juni 2013