Odense, 30. november 2011

Brugerundersøgelse Odense Centralbibliotek v. Henrik Jakobsen

Odense, 1. november 2011

Fokus på litteraturformidling.

Dorthe Larsen, Åby Bibliotek, Århus  kommer og fortæller om litteraturformidling og projektet litteraturen finder sted.

Odense C, 12. oktober 2011

Præsentation af kort- og dokumentarfilm fra Odense Filmfestival / v. kolleger fra Odense Centralbibliotek

Odense C, 14. september 2011

Program

Præsentation og søgninger i centralbibliotekets nye e-ressourcer Berg Fashion Library og Global Issues in Context.

Infomedia arbejder på en ny søgeflade. Den bliver præsenteret, hvis den er klar inden mødet.

Introduktion til bibliotekets nye mobile tilbud SMSpress - SMS noveller og romaner

Løst og fast om e-ressourcer herunder status på danske e-bøger.

Undervisere Eva Falkesgaard og Lena Koustrup Schmidt

Odense C, 1. juni 2011

Biblioteket som medborgercenter.

Præsentation af projektet Medborgercentret Dalum/Dianavænget v. projektleder Gitte Larsen gilar@odense.dk

og Vollsmose Bibliotek v. Kambiz K. Hormoozi kkal@odense.dk

Odense C, 10. marts 2011

Den første 1/2 time vil handle om Børnehavebiblioteker hvor Konsulent Lillian Andersen fra institutionsafdelingen, Odense Kommune vil fortælle om projektet.
 Bibliotekar og pædagog Trine Bjørn Jacobsen, fra Vollsmose vil fortælle om sin rolle og Søren Dahl vil stå for introduktionen

Den næste lille time handler om Udviklingsforum v. Heidi Martinussen og Peter Thomsen, de vil fortælle om

Udviklingsforums arbejde og projektorganisationen på OC - herunder:
- Præsentation af Google Websted til brug for videndeling omkring projektaktiviteter i OC

Odense C, 12. januar 2011

Sociale medier på OC

v. / Claus Teglgaard Madsen, Jens Bang Pedersen, Peter Thomsen

Odense C, 5. oktober 2010

Nyt om film til børn og voksne og om filmstriben v. Pernille Kjær og Lisbeth Johannesen.

Odense C, 10. juni 2010

Centralbiblioteket har købt adgang til e-ressourcer, som dækker det naturvidenskabelige område, bl.a. Science Ressource Center, AccessScience samt Credo Reference, alle med fjernadgang.

Kom og få eksempler på søgning i disse, særligt med henblik på typiske gymnasieopgaver, samt få inspiration til bibliotekets køb af e-ressourcer.

Derudover omtales andre gode kilder til naturvidenskabelig information

Abonnér på RSS - Projektsparring. Projektledelse