Vejle, 4. februar 2015

Vi ser på børnenes muligheder for at bruge apps på iPad til leg, læring og underholdning. I medbringer selv en iPad, så I kan afprøve og lege med.

Hellerup, 4. september 2014

Bemærk - ændret starttidspunkt

Roskilde, 26. september 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og den daglige praksis i børnebiblioteket?

22. maj 2013

Invitation til Netværksmøde for ansatte ved børnebibliotekerne i CB-området

Tema: læsning for de yngste

22. maj 2013

Invitation til Netværksmøde for ansatte ved børnebibliotekerne i CB-området

Tema: læsning for de yngste

Hellerup, 21. maj 2013

Danske børn og unge har i stadig stigende grad adgang til information, kommunikation og underholdning fra flere forskellige mobile, digitale platforme.

Roskilde, 13. november 2012

workshopdag med fokus på dialogisk læsning

Kom på workshop, hvor du får muligheden for at stifte bekendtskab med nye metoder til, hvordan du via højtlæsning kan udvikle børns begrebs- og sprogevner.

Hellerup, 17. september 2012

Centralbiblioteket inviterer til videndeling og sparring om det andet efterårstema på Palles Gavebod: Rummet.

Hellerup, 20. marts 2012

Dagens to oplæg har hver deres indgangsvinkel til leg:

Lone Skovgaard: Både børn og voksne leger, og børns vigtigste udtryksform er leg. Udtryksformen er æstetisk og har kønsforskelle og ligheder, som det er væsentligt at tage højde for i sit bibliotekstilbud.

Abonnér på RSS - projektudviklingsworkshop