Foto: colourbox.com
Hellerup, 16. november 2016

God litteratur kan give det stumme en stemme, lære os nyt om os selv og sågar give livet en ny retning – men hvorfor?

Hellerup, 1. november 2011

2011 har været et fint tegneserie-år. Vi ser på en række af de bedste tegneserier, der er kommet i 2010 på dansk og engelsk. Vi kigger også lidt fremad og ser, hvad der er på vej. En del biblioteker vil gerne i gang med at formidle tegneserier på engelsk, og vi kommer med gode forslag til, hvilke serier/udgivelser man med fordel kunne kaste sig over, herunder også engelsksproget manga. Udgivelserne vil både være til børn, unge og voksne.

Foreløbigt program:
9.30 - 9.50  Velkomst og præsentation
9.50-10.50  Toppen af poppen fra 2011
10.50-11.00 Pause

Hellerup, 20. april 2012

Der findes et væld af fantastiske læseoplevelser for unge og voksne i den japanske manga. Desværre er det ikke så meget manga, der udkommer på dansk i disse år. Der er dog ingen grund til at fortvivle, for der udkommer et hav af gode serier på engelsk. Vi kigger historisk på mangaen og på, hvordan den i høj grad også henvender sig til unge og voksne. Underviseren har desuden udvalgt en række serier på dansk men især på engelsk, som er særdeles velegnede til målgruppen.

Hellerup, 19. november 2010

- det bedste på dansk i 2010 og meget af det bedste på engelsk

2010 har været et fremragende tegneserieår. Vi ser på en række af de bedste tegneserier, der er kommet i 2010 på dansk og engelsk. Vi kigger også lidt fremad og ser, hvad der er på vej. En del biblioteker vil gerne i gang med at formidle tegneserier på engelsk, og vi kommer med gode forslag til, hvilke serier/udgivelser man med fordel kunne kaste sig over, herunder også engelsksproget manga. Udgivelserne vil både være til børn, unge og voksne.

Abonnér på RSS - psykologi