Hvad synes brugerne er kvalitet? Det kan du blive klogere på i BoK, Roskilde Centralbiblioteks nye netværk for Brugeroplevet Kvalitet.

I netværket kan du få praktisk viden om ny teknologi, og inspiration til at se dine arbejdsopgaver med nye øjne.

Netværksmøderne for skole- og bibliotekssamarbejde vil fremover indgå i netværket for børnebiblioteker.

Fælles bibliotekssystem (FBS) er nu i luften. Horsens gik som de første i drift den 2. september.
Nogle biblioteker i regionen skal i gang meget hurtigt, mens andre først går over til det FBS om et år.

Hvad er forskellen på oplevelsen af et forfatterforedrag, en læseklub, en konference, et it-kursus, eller måske en intimkoncert på biblioteket?

Inspirationsnetværk for Brugernes Rum

Netværket for alle os der arbejder med DDB-CMS.

Fokus for netværket er:

Arbejder du ligesom os med administration, økonomi, betalinger,
betjening  m.m. for biblioteket - så er netværket måske lige noget for dig.

Denne gruppe er for de udpegede Digitale Kontaktpersoner og it-vejledere i Roskilde CB-område.

Administrationschefs netværksgruppen er en gruppe af administrationschefer og administrative ledere på Sjælland og Bornholm som udveksler erfaringer, videndeler og sparrer med hinanden.

Vores mål er at skabe rum for:

Abonnér på RSS - Roskilde netværk