Roskilde, 28. august 2019

Kom med til det første netværksmøde for erfarne facilitatorer, hvor temaet er teoretisk up date og refleksiv praksis!
Hvordan kan vi containe og holde feltet kraftfuldt, når vi som facilitatorer får impuls til at reagere instinktivt eller vanemæssigt?

Nyt fagligt netværk for erfarne facilitatorer -

Vil du udfordre dig selv og din facilitatorpraksis?

Hvad synes brugerne er kvalitet? Det kan du blive klogere på i BoK, Roskilde Centralbiblioteks nye netværk for Brugeroplevet Kvalitet.

Dette netværk er sat i bero. Har Du spørgsmål eller ønsker om, at netværket skal genoptages

så kontakt endelig Tina Marie Hove tinah@roskilde.dk.

Netværksmøderne for skole- og bibliotekssamarbejde vil fremover indgå i netværket for børnebiblioteker.

Fælles bibliotekssystem (FBS) er nu i luften. Horsens gik som de første i drift den 2. september.
Nogle biblioteker i regionen skal i gang meget hurtigt, mens andre først går over til det FBS om et år.

Netværket for alle os der arbejder med DDB-CMS.

Fokus for netværket er:

Arbejder du ligesom os med administration, økonomi, betalinger,
betjening  m.m. for biblioteket - så er netværket måske lige noget for dig.

Abonnér på RSS - Roskilde netværk