Hellerup, 7. november 2019

På denne workshop introduceres deltagerne for principperne i det digitale værktøj SøgSmart.dk.

Deltagerne får mulighed for at afprøve sitet, og vi drøfter, hvordan værktøjet kan anvendes i skolesamarbejdet.

3. oktober 2019

Gentofte Centralbibliotek tilbyder en online workshop, der introducerer til principperne i SøgSmart.dk; et digitalt værktøj, der understøtter elever på grundskoleniveau i at informationssøge og være kildekritiske.

Odense C, 7. februar 2019

Hellerup, 13. marts 2019

SøgSmart.dk er opbygget af tre grundlæggende forløb, der kan anvendes fra 3.-9.klasse, 3 kortere eksamensrettede forløb til udskolingen, samt et forløb der fokuserer på kildekritik.

6. marts 2019

Hellerup, 5. februar 2019