15. december 2016
I 2017 får alle folkebiblioteker tre overbygningslicenser betalt af CB'erne. Det drejer sig om Zinio (her betaler CB'erne for platformen, og I betaler for selve indholdet), PressReader og så eReolen Global som I kender i forvejen.
Odense C, 25. november 2010

Hvad er det der gør, at borgeren føler sig velkommen på biblioteket?Hvad adskiller den professionelle kontakt fra den private?
Hvordan agerer vi mest hensigtsmæssigt for begge parter, når borgeren optræ­der aggressivt?

Kursusdeltagerne vil få redskaber til at skabe god kontakt til borgerne til glæde for begge parter.

Kurset består af oplæg, øvelser og diskussion.

Se flere oplysninger i vedhæftede invitation

Odense C, 10. juni 2010

Centralbiblioteket har købt adgang til e-ressourcer, som dækker det naturvidenskabelige område, bl.a. Science Ressource Center, AccessScience samt Credo Reference, alle med fjernadgang.

Kom og få eksempler på søgning i disse, særligt med henblik på typiske gymnasieopgaver, samt få inspiration til bibliotekets køb af e-ressourcer.

Derudover omtales andre gode kilder til naturvidenskabelig information

Abonnér på RSS - Science In Context