Roskilde, 29. september 2015

Har du brug for at vide mere om borgerne og hvordan du kan ramme deres behov?
Bliv klædt på til at kunne prioritere alt fra indkøb til arrangementer og nye projekter med den største bruger og ikke-bruger undersøgelse i Danmark.

Odense C, 17. juni 2014

Temadagen er flyttet til d. 12. august.

Vejle, 3. december 2013

Statistisk informationssøgning kan bruges i mange referencesituationer, fx i forbindelse med opgaveskrivning på alle niveauer.

Vejle, 4. december 2013

Aarhus C, 22. september 2011

På denne dag holder KPI-Index (firmaet) en introduktion til det nye og opdaterede Biblioteksindex-system.

Al information og tilmelding findes på denne side

Hellerup, 12. september 2011

Al information og tilmelding findes på denne side

Odense C, 3. november 2010

Funktionsudviklerne for de 3 funktionsudviklingsgrupper for hhv. Læring, Nye Medier og Statistik fortæller om status og perspektiver for arbejdet i grupperne.

V. Herle Kristiansen, Claus Teglgaard Madsen og Henrik Jacobsen.

Abonnér på RSS - segmentering