Vejle, 29. november 2017

Afsluttende møde i netværket for skolesamarbejde - og drøftelse af fremtiden, i Vejle:

Ankomst og morgenbrød

Hellerup, 30. november 2017

Skolereformen trådte i kraft i august 2014. I løbet af de sidste tre år har skoler og samarbejdspartnere gjort sig erfaringer med de muligheder reformen gav for nye typer af samarbejder.

Vejle, 22. november 2017

Netværksmøderne for skole- og bibliotekssamarbejde vil fremover indgå i netværket for børnebiblioteker.

24. juni 2015

Hvordan kan bibliotekerne bidrage mere konkret til skolereformen og børnenes læringsmål? Hvilke samarbejdsmuligheder har vi og hvilke kompetencer kan bibliotekerne lokalt bidrage med?
Spørgsmålene og mulighederne er mange!

21. april 2015

Gentofte Centralbibliotek inviterer til temadag om skole- og bibliotekssamarbejder d. 30. april.

Dagen vil byde på inspirationsoplæg fra både lærere og bibliotekarer og kommer bl.a. omkring disse programpunkter:

Forløbet har til formål at bidrage til intern afklaring i forhold til skolesamarbejde hos de deltagende biblioteker.

Abonnér på RSS - Skolereform