Vejle, 30. november 2018

Deltag i workshoppen og få et færdigt legekoncept med rekvisitter med hjem!

Middelfart, 9. oktober 2018

Udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10 til 13-årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviterer til evalueringskonference. Projektet gennemføres af folkebiblioteker og skoler i Frederikssund, Egedal og Herlev Kommuner.

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 6. november 2018

Skolerne og bibliotekerne har nu haft nogle år til at gøre sig erfaringer med de muligheder, der ligger i skolereformen ift. at etablere nye typer af samarbejder og forløb.

Hellerup, 31. oktober 2018

SøgSmart.dk er opbygget af tre grundlæggende forløb, der kan anvendes fra 3.-9.klasse, 3 kortere eksamensrettede forløb til udskolingen, samt et forløb der fokuserer på kildekritik.

Vejle, 8. oktober 2018

Deltag i workshoppen og få et færdigt legekoncept med rekvisitter med hjem!

Hellerup, 3. oktober 2018

Kurset er udsolgt. Man er velkommen til at skrive til Bo Steengaard Christensen på bsc@gentofte.dk, hvis man vil skrives på venteliste eller orienteres om en eventuel dublering.

Foto: Leif Bolding
Hellerup, 12. september 2018

På denne idégenereringsworkshop vil vi arbejde med at opgradere biblioteksorienteringskonceptet.

20. november 2018

Gentofte Centralbibliotek tilbyder en online workshop, der introducerer til principperne i SøgSmart.dk; et digitalt værktøj, der understøtter elever på grundskoleniveau i at informationssøge og være kildekritiske.

4. september 2018

26. april 2018