Roskilde CB Netværk for digitale kontaktpersoner og it-vejledere
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Vordingborg, 29. november 2018

Kære digitale kontaktpersoner og it-vejledere! Vi er glade for at kunne invitere jer til et internat fyldt med spændende oplæg og gode muligheder for at styrke relationer og faglig sparring i netværket.

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 16. november 2017

Et zoom ind på en oplæsende digters ansigt, et zoom ud og et kort interview, en bog fotograferet sammen med et gåsebryst og en pakke smøger, en video af en voksende bogstak du kan vinde, en anmeldelse, en håndfuld stjerner og et billede af en kop

Frederiksberg, 31. maj 2017

Seminar på Frederiksberg Hovedbibliotek

Alice inviterer til afternoon tea

Foto: colourbox.com
Hellerup, 4. maj 2017

Over 3,5 millioner danskere bruger Facebook aktivt, og mediet bliver en vigtigere og vigtigere kommunikationskanal for bibliotekerne. Men hvordan kommunikerer vi bedst på Facebook?

Aalborg, 13. december 2016

Vil du gøre dit biblioteks hjemmeside, facebookgruppe eller andet mere levende med egenproducerede videoklip og mobilhistorier -  så er dette kursus for dig.

Åbyhøj, 7. december 2016

Vil du gøre dit biblioteks hjemmeside, facebookgruppe eller andet mere levende med egenproducerede film, så er dette kursus for dig.

Hellerup, 7. juni 2016

Formålet med kurset er at sætte deltagerne i stand til at producere videoklip og mobilhistorier til Facebook eller andre sociale medier. Indslag som kan medføre en kvalitativ forskel i den måde, hvorpå man kommunikerer visuelt med omverdenen omkring bibliotekernes kulturelle arrangementer.

Hellerup, 16. marts 2016

Roskilde, 1. september 2015

De sociale medier begynder at fylde mere og mere, men hvordan bruger man dem bedst som bibliotek, hvordan organiserer man sig, hvad virker, og på hvilke sociale medier bør man være?

Roskilde, 3. december 2013

Kom og høst erfaringerne fra lytteklubberne afholdt i efteråret 2013 på Roskilde Bibliotekerne.

Abonnér på RSS - sociale medier