Vejle, 7. april 2015

Danmarks Almene Boliger (BL), Dansk Arkitektur Center og Palles Gavebod sætter i løbet af foråret fokus på demokratiet med en række Minecraft-workshops i Danmarks første online almene boligområde ”Lykkeparken”, i børnebibliotekernes Minecraft-univ

Roskilde, 10. april 2015

Vejle, 5. november 2014

På temadagen vil vi tage udgangspunkt i hvorledes koblingen går mellem det fysiske og digitale, og netop det at børn og unge ikke ser det som to adskilte virkeligheder men en sammensmeltet virkelighed.

Aalborg, 22. oktober 2014

Roskilde, 21. oktober 2014

Århus C, 4. juni 2014

Workshop den 4. juni kl. 10 – 14.30 på Hovedbiblioteket i Århus, Salen
Der serveres morgenbrød fra kl. 9.30

Roskilde, 11. juni 2014

Workshop den 11. juni kl. 10 – 14.30 på Roskilde Bibliotek, Salen
Der serveres morgenbrød fra kl. 9.30

København S, 15. maj 2013

Kl. 09.30-10.00
REGISTRERING OG MORGENMAD

Roskilde, 9. april 2013

På denne workshop skal vi arbejde med Palle på flere måder.

Ballerup, 17. april 2013

I samarbejde med Egmontfonden har Red Barnet udviklet en uddannelse til moderatorer på hjemmesider for børn. Palles Gavebod tilbyder i samarbejde med Red Barnet, to gratis kursusdage for bibliotekernes nuværende og fremtidige moderatorer.

Abonnér på RSS - sparring