Hellerup, 31. maj 2016

GameOn er en temadag om spil i biblioteks- og kulturhusregi.

6. oktober 2014

Kom med Netværket UBS til Valby Kulturhus og hør bl.a. Signe Jarvad og Rasmus Fangel Vestergaard fortælle om Copenhagen Fablab og arbejdet med at få unge til at prøve kræfter med kreativ innovation.

Roskilde, 3. juli 2013

Kom og oplev et makerspace på nært hold på årets Roskilde Festival!

I USA åbner det ene bibliotek efter det andet makerspaces eller hackerspaces.

Aarhus C, 28. februar 2013

Kom og oplev et hackerspace på nært hold på Hovedbiblioteket i Aarhus!

Roskilde, 3. december 2012

Temadag i regi af ”Ramasjang Live fra biblioteker i hele landet”

Vejle, 20. april 2012

Innovation sikrer organisatorisk overlevelse og fremdrift. I de seneste år er medarbejderdrevet innovation blevet et centralt emne. Når medarbejdere innoverer skyldes det en iboende innovativ kompetence, der, under de rette strukturer og incitamenter, kan udløses.

Kbh K, 14. december 2011

Som opfølgning på de to uddannelsesforløb - Innovatøruddannelsen I & II -  og i forbindelse med det løbende arbejde med innovation og biblioteksudvikling har Roskilde Centralbibliotek i samarbejde med underviserne Jeppe Debois Baandrup (Rambøll Management) & Kirsten Engholm Jensen (Midtlab.dk) samt Danmarks Biblioteksforening ved Direktør Michel Steen-Hansen etableret en workshop, der skal tage fat på innovationen i bibliotekerne der hvor det gør rigtig ondt.

Roskilde, 3. marts 2011

Afsluttende Next Practice-konference på Roskilde Bibliotekerne, hvor deltagerne fra Innovatøren II præsenterer deres innovationsstatus på projekter og uddyber refleksioner over innovationsforløbets effekt. Her indbydes en bred kreds bl.a. ledere fra de forskellige implicerede institutioner. Forventet merværdi: Next Practice

Kom og hug alle de gode idéer!

Bemærk: tilmelding sker via www.roskildebib.dk/kurser! (her finder du også det endelige program).

Aalborg, 15. september 2010

GET MOVING 2010

Hånd i hånd med vores brugere

Abonnér på RSS - spilkultur