Ringsted, 16. maj 2019

Den 11. april 2019 lancerer DDB bibliotekernes fælles BI-løsning FAKTOR, som er et værktøj til at tage beslutninger om drift og udvikling på baggrund af statistik og brugeradfærd.

Hellerup, 29. april 2019

Vejle, 21. maj 2019

Herning, 24. maj 2019

Odense C, 23. maj 2019

aalborg, 30. april 2019

1. oktober 2018

Der er blevet lavet en ny opgørelse over forbrug pr 1000 indbyggere på eReolen Global, PressReader og RB Digital.

Gruppe for erfaringsudveksling omkring brugen af data i vores arbejde, om datavisualisering og dataforståelse.

BoK - Netværk for Brugeroplevet Kvalitet
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 13. juni 2018

Denne gang skal vi øve os i - og videndele om - facilitering, statistik og fundraising i BOK netværket. Du får selvfølgelig gode fif og konkrete værktøjer med dig hjem.

Abonnér på RSS - statistik