1. oktober 2018

Der er blevet lavet en ny opgørelse over forbrug pr 1000 indbyggere på eReolen Global, PressReader og RB Digital.

Gruppe for erfaringsudveksling omkring brugen af data i vores arbejde, om datavisualisering og dataforståelse.

BoK - Netværk for Brugeroplevet Kvalitet
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 13. juni 2018

Denne gang skal vi øve os i - og videndele om - facilitering, statistik og fundraising i BOK netværket. Du får selvfølgelig gode fif og konkrete værktøjer med dig hjem.

Vejle, 20. januar 2016

Bliv bedre til at bruge bibliotekets web statistik

Vejle, 4. marts 2015

Der er mange tusinde apps, som vi anvender i dag på vores arbejde, i fritiden, som hjælp til transport, underholdning, informationssøgning, og meget mere. Men hvordan fungerer og designes en applikation?

København V, 12. november 2014

Ud med snøren! EU har sat 1,5 mia. euro af til kultur- og medieområdet frem til 2020, og det er oplagt, at bibliotekerne byder ind og gør sig gældende i det europæiske samarbejde.

Vejle, 11. november 2014

Herning, 26. september 2014

Nyt netværkstilbud til projektledere på biblioteker i CB-område Midtjylland!

Roskilde, 28. maj 2014

Værktøjer til at skabe innovation i organisationer og rum

Abonnér på RSS - statistik