E-læring

E-læringsforløbet ”Boost din betjening af studerende” er udviklet af Ambassadørnetværket for licenser og blev afholdt 25. marts til 17. april 2019.

E-læring
25. marts 2019

Centralbibliotekernes ambassadørnetværk tilbyder et online kompetenceudviklingstilbud med titlen ”Boost din betjening af studerende”. Det er en prototype på en ny type e-læring.

Skal du skrive opgave-folder - udarbejdet af Randers Bibliotek

Gitte Hansens billede

I Randers har vi udarbejdet en "Skal du skrive opgave-folder" som vi bruger når vi vejleder opgaveskrivere i informationssøgning. I folderen anbefaler vi oplagte baser efter emne. Folderen giver et godt overblik, både for os der vejleder, og for de studerende der bruger folderen. Vi bilder os ind, at de unge mennesker også bruger folderen når de er kommet hjem og skal i gang med opgaven:-)

Filerne til folderen er vedlagt her - brug og genbrug gerne alt det I lyster :-)

• Biblioteksproduceret materiale
  • Inspiration
Konference om fremtidens samarbejde mellem campus og folkebibliotek
Foto: KøgeBibliotekerne
19. december 2016

Du er inviteret til en inspirerende konferencedag med spændende oplæg om synergierne mellem uddannelse og folke- og fagbiblioteket samt plads til netværk og konstruktiv debat.

Abonnér på RSS - studerende