Foto: Colourbox.com
Hellerup, 26. november 2019

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur, når han præsenterer en række af de mest bemærkelsesværdige tegneserieudgivelser på dansk og engelsk fra 2019.

Foto: Roskilde Bibliotekerne
4. september 2019

På webinaret Tid Til Tegneserier, går vi tættere på tegneserien. Vi deler tips, sætter fokus på tidens strømninger, og går tættere på tegneserieskabere.

Under fællesoverskriften Tid Til Tegneserier laver vi webinarer, samt formidlingsvideoer og -artikler. Formålet er todelt. Bliv opdateret på de aktuelle trends indenfor tegneserieverdenen og forsyn dig med en goodiebag af formidlingsvideoer og -artikler, som du kan bruge på dit bibliotek.

Se mere på www.tidtiltegneserier.dk, hvor bibliotekar Morten Langkilde vil forsyne dig med dit ugentlige tegneserie-fix!

Foto: colourbox.com
Hellerup, 15. november 2018

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur i en række af de mest bemærkelsesværdige udgivelser på dansk og engelsk fra 2018.

Foto: Carsten Olsen
Hellerup, 2. november 2017

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur i en række af de mest bemærkelsesværdige udgivelser på dansk og engelsk fra 2017.

Abonnér på RSS - tegneserieformidling