Emil Eggert Scherrebeck
Foto: Vejle Bibliotekerne
12. november 2019

På webinaret "Podcasts", ser vi på mulighederne i at bruge podcasts som formidlingsform.

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 26. november 2019

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur, når han præsenterer en række af de mest bemærkelsesværdige tegneserieudgivelser på dansk og engelsk fra 2019.

Foto: Roskilde Bibliotekerne
4. september 2019

På webinaret Tid Til Tegneserier, går vi tættere på tegneserien. Vi deler tips, sætter fokus på tidens strømninger, og går tættere på tegneserieskabere.

Under fællesoverskriften Tid Til Tegneserier laver vi webinarer, samt formidlingsvideoer og -artikler. Formålet er todelt. Bliv opdateret på de aktuelle trends indenfor tegneserieverdenen og forsyn dig med en goodiebag af formidlingsvideoer og -artikler, som du kan bruge på dit bibliotek.

Se mere på www.tidtiltegneserier.dk, hvor bibliotekar Morten Langkilde vil forsyne dig med dit ugentlige tegneserie-fix!

Foto: colourbox.com
Hellerup, 15. november 2018

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur i en række af de mest bemærkelsesværdige udgivelser på dansk og engelsk fra 2018.

Foto: Colourbox
Vejle, 3. maj 2018

Vi får besøg af tegneserie-eksperten Mads Bluhm, der vil give os et overblik over de seneste par års tegneserier/graphic novels. Vi vil høre om tendenser og Mads fortæller mere uddybende om de vigtigste titler for både børn og voksne.

Foto: Carsten Olsen
Hellerup, 2. november 2017

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur i en række af de mest bemærkelsesværdige udgivelser på dansk og engelsk fra 2017.

Visuelle fortællinger
Foto: Svendborg Bibliotek
25. april 2017

Svendborg bibliotek inviterer biblioteker og folkeskoler til dagsseminar med fokus på visuelle fortællinger i tegneserier, computerspil og animation

Foto: colourbox.com
Hellerup, 5. december 2016

På denne temadag stilles der skarpt på en række af de bedste tegneserier, der er udkommet i 2016 på dansk og engelsk, ligesom sløret løftes for en række af de spændende tegneserier, der er på vej på dansk.

Hellerup, 3. december 2015

På denne temadag stilles der skarpt på en række af de bedste tegneserier, der er udkommet i 2015 på dansk og engelsk, ligesom sløret løftes for en række af de spændende tegneserier, der er på vej på dansk.

Abonnér på RSS - Tegneserier