Foto: Foto: colourbox.dk
10. september 2018

Ambassadørnetværket inviterer igen til temadage, og denne gang er fokus betjening af studerende på ungdomsuddannelserne.

Foto: colourbox.com
11. april 2018

Nu er programmet klar til forårets Temadag om Open Access. Ambassadørnetværket holder temadagen på det nyligt ombyggede Odense Centralbibliotek.

Sidste tilmeldingsfrist til temadagen "Visioner og veje til internationalt samarbejde og fundraising – har vi viljen og ambitionerne?"

I morgen, torsdag d. 27. oktober 2016, er der sidste tilmeldingsfrist til temadagen "Visioner og veje til internationalt samarbejde og fundraising – har vi viljen og ambitionerne?". Skal du med?

Vi har inviteret fire markante stemmer i det bibliotekspolitiske landskab til at komme med deres indspark til, hvilke potentialer og muligheder de ser i et internationalt engagement, og hvordan potentialerne kan forløses. Du kan møde:

Abonnér på RSS - Temadag