Roskilde, 21. januar 2019

Sammen med DR går Bibliotekernes Temasamarbejde i marts og april 2019 på opdagelse i maden som kulturfænomen og som samlingspunkt.

Odense C, 14. januar 2019

Herning, 14. januar 2019

Hellerup, 9. januar 2019

12. juni 2015

I foråret satte Danmarks Radio sammen med 25 biblioteker med Aalborg Bibliotekerne som projekt ejer og koordinator i projektet ”model for temasamarbejde på de danske biblioteker” (støtte af Kulturstyrelsens udviklingspulje) fokus på temaet ”Ensomhed”. Yderligere 26 biblioteker og 6 netmedier var med i kampagnen og ensomhed var i april-måned på alles læber. Fra og med uge 38 sætter vi fokus på temaet ”iværksætteri og innovation” og dit bibliotek har selvfølgelig mulighed for at være med.

Abonnér på RSS - Temasamarbejde