Foto: Slots- og Kulturstyrelsen
Herning, 12. september 2018

Hvert år i slutningen af juni udsender Slots- og Kulturstyrelsen indsatsområder for det følgende år og det er tid til at forberede ansøgningerne til
Udviklingspuljen.

Foto: colourbox.dk
25. august 2017

Fælles informationsmøde om ansøgning til Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre samt DDB’s projektpulje:

Foto: Slots- og Kulturstyrelsen
Herning, 27. september 2017

Så er det tid til at forberede ansøgninger til Slots- og Kulturstyrelsens udviklingspulje.

På workshoppen arbejder vi med ideer og forslag til projekter - både dem I har med og evt. udvikler sammen.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
2. februar 2017

Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker er uddelt og 42 nye projekter kan nu sættes i søen. Som tidligere år har 17 projekter i Region Hovedstaden fået støtte.

Se dem herunder.

Nyborg, 27. september 2012

Kom til inspirerende konference om skolebibliotekernes og folkebibliotekernes samarbejdsmuligheder inden for leg, læring, kreativitet og pædagogik i en digitaliseret verden.

Hellerup, 6. oktober 2011

Samarbejdet mellem folke- og skolebiblioteker er under stadig udvikling, og det må forventes at få endnu større betydning i en fælles bestræbelse på at styrke børns læseevne samt børnenes kvalifikationer i at tilegne sig, vurdere og anvende trykte og digitale kilder.

På dagen vil der blive sat fokus på såvel de overordnede vilkår for samarbejdet ligesom der vil være gode konkrete eksempler på nye og gamle samarbejder. Det kan være i form af integrerede biblioteker, læsekampagner, biblioteksorientering, it-færdigheder og helt nye samarbejder.

Horsens, 24. november 2010

Projekt "Klog på den Fede Måde" vil hermed gerne invitere jer til konferencen:

Abonnér på RSS - Udviklingspuljen