Foto: Centralbibliotekerne
14. marts 2019

På vegne af de seks centralbiblioteker offentliggøres nu den dugfriske rapport: National Analyse af bibliotekstilbud til ungdomsuddannelserne – Udvikling af folkebibliotekstilbud til ungdomsuddannelser samt skalérbar Best-Practise for samarbejde o

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 5. september 2017

På dette kursusforløb over to dage vil du få mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske færdigheder samt at få et indblik i og greb til at arbejde med unge og voksnes læreprocesser.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 20. marts 2017

Professionel undervisning, som giver et højt fagligt udbytte, kræver bl.a. pædagogiske færdigheder, indsigt i voksnes læreprocesser og personlig gennemslagskraft.

Centralbibliotekerne har udviklet et digitalt værktøj, der understøtter elever i grundskolens arbejde med informationssøgning og kildekritik. SøgSmart har adressen www.søgsmart.dk

Kursus i grafisk facilitering
Roskilde, 11. maj 2016

Vores hverdag er fyldt med teksttunge rapporter, mails, manualer og tætpakkede Power Points. Lær grafisk facilitering og få enkle, visuelle værktøjer til at styrke videndeling og samskabelse i tværfaglige teams og undervisning.

Filmstriben - PÅ Biblioteket

Commons Groups: Group contributor count and topics

Beskrivelse:
Se film på biblioteket er portalen, der distribuerer kort- og dokumentarfilm digitalt. Filmene er til ikke-kommerciel anvendelse på bibliotekerne, og kan kun ses på biblioteket. Filmene må vises i biblioteksrummet, ses ved pc’ere og bruges til fremvisning ved filmarrangementer på biblioteket.

Filmene i Se film på biblioteket udvælges af Det Danske Filminstitut.

Recent contributors

Abonnér på RSS - undervisning