Roskilde CB Netværk for digitale kontaktpersoner og it-vejledere
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Vordingborg, 29. november 2018

Kære digitale kontaktpersoner og it-vejledere! Vi er glade for at kunne invitere jer til et internat fyldt med spændende oplæg og gode muligheder for at styrke relationer og faglig sparring i netværket.

Ordskælv seminar
Foto: Ordskælv
København, 7. september 2018

Mød bl.a. unge litteraturaktivister, forfatteren Kim Fupz Aakesson, forskeren Beth Juncker, Politikens børne- og ungelitteraturanmelder Steffen Larsen og Københavns Kulturborgmester Niko Grünfeld, når Ordskælv inviterer til fælles stordrømmerier på ungdommens og litteraturens vegne.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 27. september 2018

Hvordan ser de unges digitale vaner ud? Hvad er de optaget af, og hvad orienterer de sig imod i det digitale landskab? Og kan de overhovedet finde vej i de digitale selvbetjeningsløsninger, det offentlige Danmark stiller til rådighed?

Bibliotekernes Dilemmabane Folkemødet 2017
Foto: Roskilde Bibliotekerne
23. oktober 2017

Her kan du læse om erfaringerne med Bibliotekernes Demokratibane på Folkemødet 2017 og få inspiration til at skabe en Demokratibane på dit bibliotek.

Foto: Herlev Bibliotek
9. februar 2017

Herlev Bibliotek inviterer alle, der arbejder med innovation, læringsprojekter, udvikling og ungekultur på skoler, biblioteker eller i kommuner til konference onsdag d. 29. marts kl. 9-15 i det nye, kreative læringsrum og mødested Crealab, som er skabt af lokale unge.

Bookeaters Magazine er et magasin, som henvender sig de unge, som er vilde med litteratur?

Århus C, 2. maj 2016

Hvad ønsker vi at bibringe dig med sådan en dag?

1. Du udvider dit vanebrydende tankesæt, så du bliver på én gang bedre til at sikre at din arbejdsplads tænker i klare ønsker, vilde idéer, skarpe planer og dedikerede handlinger.

Vejle, 7. april 2016

Hvordan vil unge bruge biblioteket? Hvilke værdier er vigtige for unge? Hvad tænker unge om biblioteket? Hvordan kan vi inddrage unge i at skabe vedkommende bibliotekstilbud?

Filmstriben - PÅ Biblioteket

Commons Groups: Group contributor count and topics

Beskrivelse:
Se film på biblioteket er portalen, der distribuerer kort- og dokumentarfilm digitalt. Filmene er til ikke-kommerciel anvendelse på bibliotekerne, og kan kun ses på biblioteket. Filmene må vises i biblioteksrummet, ses ved pc’ere og bruges til fremvisning ved filmarrangementer på biblioteket.

Filmene i Se film på biblioteket udvælges af Det Danske Filminstitut.

Recent contributors

Abonnér på RSS - unge