Foto: colourbox.com
Hellerup, 8. november 2016

Dette kursus fokuserer på handlemuligheder i mødet mellem biblioteksansatte og udfordrende brugere og borgere.

Vejle, 9. december 2014

Vi kan stadig gå på vandet!

Aalborg, 30. november 2012

Årets nye børnelitteratur, - ligger 2 gange her på Centralbibliotek. dk

Aalborg, 21. november 2011

Steffen Larsen tager pulsen på børnelitteraturen

Hvad sker der med børnelitteraturen lige nu?

Bliv opdateret på børnelitteraturen når Steffen Larsen, mangeårig anmelder af børnelitteratur på Politiken, giver et overblik over de nye tendenser og fortæller om sæsonens nye bøger.

Gratis deltagelse for regionens biblioteker.(Deltagere udenfor regionen må betale 250 kr).

Der serveres kaffe og kage til arrangementet

Hellerup, 26. oktober 2010

Billedbogen i dag - hvad er det for en størrelse?

Billedbøger er ikke, hvad de har været. Der brydes grænser i billedbogen som aldrig før - både hos forfattere og illustratorer. Målgruppen er ikke længere udelukkende småbørn, og mange billedbøger i dag kan fortolkes på forskellige måder af barnet og den voksne oplæser.

Aalborg, 3. november 2010

Årets nye børnelitteratur v/Steffen Larsen

Onsdag den 3. november 2010 kl. 13.30 - 16.30
Foredragssalen ved Hovedbiblioteket, Rendsburggade 2, Aalborg

Årets børnelitteratur: Steffen Larsen - kendt som børnebogsanmelder ved Politiken - tager igen i år pulsen på børnelitteraturen og hvilke nye tendenser og udvikling der er indenfor området.

Gratis deltagelse for ansatte i Region Nordjylland.
Der serveres kaffe og kage.

Tilmelding senest d. 27. oktober 2010 pr mail til Gitte Toft

Abonnér på RSS - Urolige unge