Gruppens fokus er bibliotekernes eksternt rettede arbejde med 'klima og FN Verdensmål' (borgere, foreninger, virksomheder, institutioner, ...).

Denne gruppe er til dig, der gerne vil følge med i projekt ’Læs piger’, som arbejder med at styrke pigers lystlæsning ved at bruge YouTube som formidlingskanal.

Hvad er e-ressourcer for en størrelse? Hvorfor er brugsstatistikken altid for lav? Hvilke udfordringer møder vi i formidlingsarbejdet? Hvilket digitalt landskab er vi aktører i? Hvem vil vi gerne blive bedre til at nå?

Anledningen til at starte gruppen var et udviklingsprojekt i 2017.

Selv om gruppen har stille fra projektafslutning til nu, så er emnet lige så relevant som dengang.

Formål: Denne gruppe er målrettet de lokale ambassadører under Vejle Bibliotekerne.
Dette er en gruppe, hvor vi i regionen kan diskutere Biblo.dk og sitets kampagner.

Gruppe for deltagere i Vejle og Odenses fælles undervisningsforløb i efteråret 2014.

Projektet er et partnerskab mellem Erhvervsstyrelsen og Kulturstyrelsen, der skal sikre at mindre virksomheder kan gå på biblioteket og få hjælp til at indberette oplysninger digitalt til det offentlige.

Abonnér på RSS - Vejle CB netværk