Denne gruppe er til dig, der gerne vil følge med i projekt ’Læs piger’, som arbejder med at styrke pigers lystlæsning ved at bruge YouTube som formidlingskanal.

Hvad er e-ressourcer for en størrelse? Hvorfor er brugsstatistikken altid for lav? Hvilke udfordringer møder vi i formidlingsarbejdet? Hvilket digitalt landskab er vi aktører i? Hvem vil vi gerne blive bedre til at nå?

Den tidligere Facebook-gruppe for emnet er lukket.
Derfor flytter vi mere almindelige nyheder og dialog om emnet herind i centralbibliotekdk-gruppen.

Formål: Denne gruppe er målrettet de lokale ambassadører under Vejle Bibliotekerne.
Dette er en gruppe, hvor vi i regionen kan diskutere Biblo.dk og sitets kampagner.

Gruppe for deltagere i Vejle og Odenses fælles undervisningsforløb i efteråret 2014.

Projektet er et partnerskab mellem Erhvervsstyrelsen og Kulturstyrelsen, der skal sikre at mindre virksomheder kan gå på biblioteket og få hjælp til at indberette oplysninger digitalt til det offentlige.

Invitér 12 forfattere indenfor på dit bibliotek, og lad publikum hilse på dem face-to-face eller næsten i levende live.

Abonnér på RSS - Vejle CB netværk