Foto: colourbox.com
Hellerup, 17. juni 2019

Sommerferien står for døren, og bogelskere har alle en fælles mission: at finde en god bog til ferien! Men hvad skal man anbefale?

Højbjerg, 20. marts 2019

iMusic inviterer til Forlagsdag, hvor iMusic i samarbejde med flere forlag vil præsentere forårets og sommerens udgivelser. Arrangementet er målrettet indkøbere, bibliotekarer og formidlere fra både folke- og skolebibliotekerne

Hellerup, 27. marts 2019

Foto: Mathias Olander
Hellerup, 12. juni 2019

Vil du gerne være bedre klædt på til at formidle den nye litteratur?

Kom til temadag i bogens og inspirationens tegn og få overblik over, hvad der rører sig i litteraturens verden. Vi folder en bred vifte ud af denne sæsons nye bøger.

Foto: Colourbox.dk
Herlev, 22. maj 2019

Få fingeren på pulsen af den nyeste danske litteratur – og få et eksklusivt blik på forlagenes kommende titler og bliv klædt på til materialevalg og nye læseoplevelser.

Foto: Colourbox.dk
Herlev, 6. februar 2019

Aarhus C, 12. september 2018

iMusic inviterer til Forlagsdag, hvor iMusic i samarbejde med flere forlag vil præsentere efterårets og vinterens udgivelser.

Allerød, 3. september 2018

Foto: Biblioteksmedier
Hellerup, 14. november 2018

Biblioteksmedier inviterer til ”Introduktion til bogsæsonen 2018”