6. februar 2017

I marts 2017 holder KPI Index, som leverer bibliotekernes webstatistikløsning, to onlinekurser om, hvordan man benytter løsningen Webtrends.

Herning, 11. oktober 2016

Har I brug for datamateriale til analyse - og udvikling - af bibliotekets hjemmeside?
Famler du rundt i data uden at helt vide, hvordan det skal læses?
Har I allerede Webtrends, men ved du ikke, hvordan du bruger det i praksis?

Vejle, 19. november 2014

Vær med, når vi vender og drejer perspektivet på værtskab og belyser det fra både psykologiske, adfærdsmæssige, organisatoriske og biblioteksfaglige vinkler. For hvad er egentlig godt værtskab? Kan man tale om en særlig servicefaglighed?

Herning, 23. september 2014

Så er der åbent for tilmelding til efterårets kompetenceudviklingsforløb inden for det regionale indsatsområde Servicedesign.

Herning, 26. september 2013

Så er sommerferien ovre og vanen tro, vil vi gerne invitere til 12-12 møde i Herning, hvor du har mulighed for at møde og udveksle med dine chefkollegaer fra bibliotekerne i regionen.

Roskilde, 7. juni 2012

Efter en længere pause genoptager vi vores netværksmøder om Ungebetjening og service.
Tanken er at vi afholder 2 årlige møder

Næste møde afholdes d. 7. juni 2012, på Roskilde Bibliotek, Aktivitetsrummet
Fra kl. 10.00-13.00

Aalborg, 8. september 2011

Omsæt de gode idéer til praksis
Hvordan får vi omsat alle de gode tanker om værtskab, som vi hørte om på ”Værtskab for alle”, til praksis?

Kurset som er en del af projekt Værtensklasse, skal forberede os og give os værktøjer til de workshops, der skal køre i efteråret. Vært på kurset er: Konsulent Marianne Hvid fra Danske Værter.

Vi skal til at arbejde med vores værtskab udadtil, altså værtskab overfor vores gæster.

Kurserne er identiske, så du skal kun mede dig på et af dem.

Aalborg, 23. august 2011

Omsæt de gode idéer til praksis

Kurserne er identiske, så du skal kun mede dig på et af dem.

Aalborg, 5. april 2011

Biblioteket skal sælges hver dag og kunderne plejes.

Vi vender ryggen til kunderne, og det samme gøre vore bøger.

Abonnér på RSS - webtrends