Få biblioteksvagten frem i lyset

Torsdag, 24. september 2015 - 10:00
Hellerup

På denne workshop vil et par eksperter fra Biblioteksvagten hjælpe dig med at få Biblioteksvagtens spørge-widget frem på dit biblioteks DDB-hjemmeside.

Spørge-widget´en vil ligge som en knap på DDB-hjemmesiden og give brugerne den nye mulighed for at spørge uden at skulle ind på www.biblioteksvagten.dk.

Vi viser dig forskellige muligheder for at integrere Biblioteksvagtens spørgefunktion og grafiske identitet på DDB hjemmesiden og guider dig gennem de forskellige indstillinger.

Du vil på kurset få mulighed for at opsætte funktionen på jeres eget site enten i produktions- eller stagingmiljøet.

Workshoppen henvender sig primært til deltagere i centralbibliotekets DDB CMS arbejdsfællesskab, men andre der enten har redaktør eller webmasteradgang til DDB CMS’et, er velkomne.

Deltagerne opfordres til at medbringe bærbar, da Gentofte Centralbibliotek kun kan stille et begrænset antal computere til rådighed.

Undervisere på dagen er Claus Aarslev og Elisabeth Sode Kaper Buch, Herning Bibliotekerne

Dagen er gratis. Gentofte Centralbibliotek vil servere kaffe på dagen, mens deltagerne selv skal sørge for frokost. Bibliotekets kantine eller café kan benyttes.

Et tilsvarende kursus er afholdt på Herning Bibliotekerne 29. maj - se her.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Workshoppen henvender sig primært til deltagere i centralbibliotekets DDB CMS arbejdsfællesskab, men andre redaktører og webmastere, der arbejder med DDB CMS, er velkomne.

Torsdag, 24. september 2015 - 10:00 - 13:30

Gentofte Hovedbibliotek
Kursuslokalet
Ahlmanns Alle 6
2900 Hellerup,

Dagen er gratis. Deltagerne skal selv sørge for frokost. Bibliotekets kantine eller café kan benyttes.

0,00 kr.

Torsdag, 17. september 2015 - 10:00