Idegenereringsworkshop til tema 5: Historier om Danmark – efterårs-kampagnen – Vest

Onsdag, 3. maj 2017 - 10:00
Herning

Måske har dit bibliotek allerede været med i forårs-kampagnen Historier om Danmark – stenalder til sen middelalder, så er dit bibliotek nemlig automatisk med i efterårets kampagne. Måske har dit bibliotek ikke været med. Det er fuldstændig lige meget alle er nemlig velkomne til at deltage i efterårets kampagne Historier om Danmark – renæssance til nutiden, der kører 5 uger fra uge 34-38 med peakuger i uge 36-37 og lægger sig op af Danmarks radios serie ”Historien om Danmark”.

Slots- og Kulturstyrelsen ser temaet som vigtigt og væsentligt og har nedsat sekretariat for Historier om Danmark med deltagere fra Nationalmuseet, Danmarks Radio, de statsanerkendte museer og bibliotekerne er selvfølgelig en vigtig aktør i kampagnen.

Nu inviterer Aalborg Bibliotekerne, som står for koordineringen af temasamarbejdet, til en fælles idegenereringsworkshop, hvor vi sammen skal videreudvikle på temaet ”Historier om Danmark” – efterårskampagnen med fokus på perioden renæssance til i dag. Søren Bitsch Christensen, stadsarkivar i Aarhus og kendt fra bla DR's Guld i købstæderne kommer og giver et inspirerende oplæg om perioden.

Workshoppen er din mulighed for at påvirke formidlingen af temaet på bibliotekerne, hente inspiration og netværke med andre kollegaer, som arbejder med temabaseret formidling.

Alle biblioteker og netmedier er velkomne.

Der vil blive holdt to tilsvarende workshops, en workshop øst for Storebælt i Gentofte den 2. maj og en vest for Storebælt i Herning den 3. maj.

Program følger.

Læs mere om tema-samarbejdet her.

Personale ved biblioteker og netmedier, som arbejder med tema-eksponering

Onsdag, 3. maj 2017 - 10:00 - 15:00

Herning Bibliotekerne, Lokale A og B