Foto: Vejle Bibliotek

Nu kan du være med til at definere fremtidens bibliotek! (Vejle)

Torsdag, 24. maj 2018 - 10:00
Vejle

Nu skal bibliotekernes fremtid defineres. Og du kan blive en vigtig del af den fortælling.

Samfundet undergår hele tiden en digital udvikling og det skal fortsat være bibliotekernes ambition at være på forkant med udviklingen. For at imødekomme disse ændringer bedst muligt har Centralbibliotekerne i samarbejde med Slots og Kulturstyrelsen iværksat projektet ’Digital Transformation’ for at gøre bibliotekerne mere digitalt robuste og derved fortsat være en vigtig aktør i forhold til at styrke borgernes kompetencer i den digitale transformation.

Ved din deltagelse kommer du helt frem i feltet omkring bibliotekernes digitale fremtid og får via dialog, sparring og ide-generering mulighed for at være med til at styrke bibliotekerne på den digitale rejse. Derfor indkalder vi til to workshops - en i Vestdanmark og en i Østdanmark – begge med det formål at definere den fremtidige vision for digital transformation i biblioteks-kontekst samt at blive klogere på, hvordan bibliotekerne bedst muligt understøtter borgernes fremtidige digitale behov. Dagen kommer til at indeholde inspirerende oplæg samt decideret arbejde med bibliotekernes fremtidige vision inden for digital transformation.

Der vil forud for workshoppen være forarbejde af cirka en times varighed.

Samme workshop afholdes to gange: Vejle Bibliotek 24/5 + Roskilde Bibliotek 29/5 - meld dig til hvor det passer dig bedst.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Ledere og medarbejdere med erfaring/lyst til at definere fremtidens bibliotek.

Torsdag, 24. maj 2018 - 10:00 - 14:00

Vejle Bibliotek