Foto: Gentofte Centralbibliotek

Professor Nysgerrigs Vidensskab – en legende introduktion til informationssøgning og kildekritik (vest)

Fredag, 30. november 2018 - 10:00
Vejle

Deltag i workshoppen og få et færdigt legekoncept med rekvisitter med hjem!

Som supplement til det digitale værktøj SøgSmart.dk er der blevet udviklet et legekatalog til indskolingen. Kataloget indeholder seks lege, der tilsammen animerer en søgeproces og at forholde sig kildekritisk. Gennem de seks lege skal eleverne hjælpe den venlige Professor Nysgerrig med at finde viden til hans vidensskab. Legene introducerer til grundbegreber i informationssøgning og starter en refleksion op omkring at være kildekritisk.

Legekataloget er lige til at bruge på biblioteket ved biblioteksbesøg fra 0.-2.klasse. Det kræver et minimum af forberedelse, men en stor lyst til at sætte lege og refleksioner i gang sammen med eleverne.

På workshoppen prøver vi legene af og drøfter hvordan man bedst sætter legene i gang.

Ved at deltage i workshoppen får du vejledning og alle rekvisitter med hjem, så det er lige til at tage i brug sammen med klasser.

Spilvejledning og rekvisitter til Professor Nysgerrigs Vidensskab kan downloades fra SøgSmart.dk under menupunktet "Til underviseren"

Bemærk: Dette er en erstatning af workshoppen, som var planlagt den 8. oktober 2018

Workshoppen henvender sig til alle, der har lyst til at bruge eller vide mere om legene i Professor Nysgerrigs Vidensskab til indskolingen.

Fredag, 30. november 2018 - 10:00 - 13:00

Vejle Centralbibliotek
Willy Sørensens Plads 1
7100 Vejle,