Foto: Gentofte Centralbibliotek

Professor Nysgerrigs Vidensskab – en legende introduktion til informationssøgning og kildekritik (øst)

Tirsdag, 5. februar 2019 - 9:00
Hellerup

Deltag i workshoppen og få et færdigt legekoncept med rekvisitter med hjem!

Som supplement til det digitale værktøj SøgSmart.dk er der blevet udviklet et legekatalog til indskolingen. Kataloget indeholder seks lege, der tilsammen animerer en søgeproces og at forholde sig kildekritisk. Gennem de seks lege skal eleverne hjælpe den venlige Professor Nysgerrig med at finde viden til hans vidensskab. Legene introducerer til grundbegreber i informationssøgning og starter en refleksion op omkring at være kildekritisk.

Legekataloget er lige til at bruge på biblioteket ved biblioteksbesøg fra 0.-2.klasse. Det kræver et minimum af forberedelse, men en stor lyst til at sætte lege og refleksioner i gang sammen med eleverne.

På workshoppen prøver vi legene af og drøfter hvordan man bedst sætter legene i gang.

Ved at deltage i workshoppen får du vejledning og alle rekvisitter med hjem, så det er lige til at tage i brug sammen med klasser.

Spilvejledning og rekvisitter til Professor Nysgerrigs Vidensskab kan downloades fra Søgsmart.dk under menupunktet "Til underviseren"

Bemærk: Dagen er en gentagelse af kurserne afholdt i hhv. Vejle og Gentofte i efteråret 2018

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Workshoppen henvender sig til alle, der har lyst til at bruge eller vide mere om legene i Professor Nysgerrigs Vidensskab til indskolingen.

Tirsdag, 5. februar 2019 - 9:00 - 13:00

Gentofte Centralbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Halvdagsworkshop. Der serveres morgenbrød og frokost. Prisen dækker udelukkende forplejning. Der vil blive faktureret for den reelle udgift, hvorfor der kan blive opkrævet et lavere beløb end angivet.

200,00 kr.

Pladser i alt